Køb af billetter
Booking af billet foretages her Køb billet.
Ved bestilling via websiden opkræves et salgsgebyr på kr. 75.

Billetten skal printes ud og tages med til skibet ved ombordstigning. Passagerer med billetter uden pladsreservation kommer kun med, hvis der er ledig plads.

Passageren har ret til at afbryde rejsen. Prisen på den resterende rejse kan enten refunderes eller benyttes senest en måned efter den oprindelige dato for afrejse. Ved afbrydelse af rejse skal billetten underskrives på skibets kontor,  ved mere betaling, er det passageren ansvar til at betale diff.

Ved køb af billetter ombord på Sarfaq Ittuk beregnes et ekspeditionsgebyr på 250,- kr. pr. booking.

Ændring på booking og derefter tilføjelse af person ombord på Sarfaq Ittuk beregnes et ekspeditionsgebyr på 250,- kr. pr. booking.

Afbestillingsregler
Billetter kan refunderes, hvis reservationen er annulleret op til 2 timer før afrejsen. Derefter er der særlige regler. Dem kan du læse mere om i det nedenstående:

Refundering
100% af billettens pris kan refunderes, når bookingen er annulleret senest 2 timer før afrejse.

Refusionsgebyret er på 75 kr. pr. person, pr. strækning, på billetter købt på hjemmesiden. Billetter, som ikke er benyttet, kan refunderes senest 1 måned efter udrejsedatoen.

Kostbilletter kan ikke refunderes. Salgs- og kortgebyr kan ikke refunderes.

Købt tæppe kan ikke refunderes før og under rejse.

Rejsegods
Fri bagage er begrænset til 30 kg. pr. person og må kun omfatte almindeligt rejsegods som kufferter, tasker, sække eller lignende.

Overvægt vil blive henvist til forsendelse til gældende takst som gods med skib.