Køb af billetter
Booking af billet foretages her Køb billet.

Billetten skal printes ud og tages med til skibet ved ombordstigning. Passagerer med billetter uden pladsreservation kommer kun med, hvis der er ledig plads.

Passageren har ret til at afbryde rejsen. Prisen på den resterende rejse kan enten refunderes eller benyttes senest en måned efter den oprindelige dato for afrejse. Ved afbrydelse af rejse skal billetten underskrives på skibets kontor.

Ved køb af billetter ombord på Sarfaq Ittuk beregnes et ekspeditionsgebyr på 250,- kr. pr. booking.

Afbestillingsregler
Billetter kan refunderes hvis reservationen er annulleret op til 24 timer før afrejsen, derefter er der særlige regler. Dem kan du læse mere om i det nedenstående:

Refusion
100% af billettens pris kan refunderes når bookingen er annulleret senest 24 timer før afrejse. Derefter er det ikke muligt at få refunderet billetprisen.

Refusionsgebyret er på 75 kr. pr. person, pr. strækning, på billetter købt på hjemmesiden. Billetter, som ikke er benyttet, kan refunderes senest 1 måned efter udrejsedatoen.

Kostbilletter kan ikke refunderes. Salgs- og kortgebyr kan ikke refunderes.

Rejsegods
Fri bagage er begrænset til 30 kg. pr. person og må kun omfatte almindeligt rejsegods som kufferter, tasker, sække eller lignende.

Overvægt vil blive henvist til forsendelse til gældende takst som gods med skib.