Sarfaq Ittuk har fire forskellige indkvarteringskategorier; Liggepladser, Kahytter, Jr. Suites og en Igloo Suite.

Liggepladser

Antal: 106

Liggepladser findes i køjeafsnit op til 8 personer. Der er fælles bad og toilet på gangen. Passagerer medbringer oftest egen sovepose, men det er muligt at købe et tæppe i forbindelse med køb af billet online. Liggepladser findes på dæk 1, 2 og 3. Den anviste liggeplads kan være uden vindue.


Kahytter

Antal: 14

Kahytter er optimale til mikrogrupper, som en vennegruppe, en familie eller et par med et ønske om privatliv med eget bad og toilet, øget plads og komfort. Alle kahytter er udvendige kahytter. Kahytter kan købes som en, to, tre eller fire personers-kahytter.

Der er elkedel til kaffe og the, kommode.

Der er håndklæder i kahytterne.

Kahytter findes i dæk 3 og 4.

Af hensyn til de efterfølgende gæster starter vi rengøringen af kahytterne 1 time før ankomst. Efterlad venligst nøglen i kahytten.


Umiaq Junior Suites

Antal: 12

Sarfaq Ittuk har 12 x Umiaq Junior Suites på dæk 3, en på hver side af skibet, der blev introduceret i Marts 2023. Junior suiten er optimal til flere dages rejsen for parret, den arbejdsrejsende eller individet som ønsker premium komfort, et stort TV som kan tilsluttes smartphone, tablet eller bærbar via kabel og øvrige suite faciliteter.

Af hensyn til de efterfølgende gæster starter vi rengøringen af suites 1 time før ankomst. Efterlad venligst nøglen i suiten.


Igloo Suite

Antal: 1

Skibets ene Igloo Suite er placeret på bagbord side og er dobbelt så stor i forhold til en Junior Suite og blev introduceret i Marts 2023.

Igloo Suiten er optimal til flere dages rejsen for parret, den arbejdsrejsende eller individet som ønsker premium komfort med plads, et stort TV som kan tilsluttes smartphone, tablet eller bærbar via kabel, et minikøleskab og øvrige suite faciliteter. Igloo Suitens badværelse er ca. dobbelt så stor ift. et alm. badværelse i øvrige kahytter.

Af hensyn til de efterfølgende gæster starter vi rengøringen af suites 1 time før ankomst. Efterlad venligst nøglen i suiten.